Latest News

 • Sectie Pool gaat verder met de herstructurering

  Posted on Jun 03, 2018

  NIEUWEGEIN – Op 2 juni 2018 is de laatste sectieraadvergadering gehouden van de sectie Pool. De sectieraad bestaat uit vertegenwoordigers van de verschillende districten en het sectiebestuur. De vergadering duurde twee uur en verliep zeer gesmeerd. Dit ondanks meerdere lastige zaken die op de agenda stonden. Het meest ‘beladen’ punt op de agenda betrof de verdere herstructurering van de sectie Pool. Hier werd de afgelopen jaren al veel over gesproken. In het laatste half jaar is dit verder vormgegeven onder leiding van Arno Hartman, bestuurder van het sectiebestuur. Dit onderwerp wordt bestemp...

 • Sargo promoveert naar de eerste klasse, H5 High Five handhaaft zich

  Posted on May 28, 2018

  Op 26 mei 2018 zijn de promotie-degradatie wedstrijden gespeeld voor de eerste klasse van PoolWest2, voor het seizoen 2017/2018. Sargo wist promotie naar de eerste klasse af te dwingen in een directe confrontatie met Z2 (Zeekant) en H5 High Five. H5 High Five dwong handhaving in de eerste klasse af. Z2 is gedegradeerd naar de tweede klasse.

 • The Poolfools promoveren naar de tweede klasse, Franse Bulldogs handhaven zich.

  Posted on May 26, 2018

  Op zaterdag 26 mei zijn de promotie-degradatiewedstrijden gespeeld van de tweede klasse van PoolWest2 voor het seizoen 2017/2018. Van de 4 aanwezige teams wisten the Poolfools de meeste wedstrijden te winnen. Daarmee hebben the Poolfools volgend jaar een plek in de tweede klasse afgedwongen. De Franse Bulldogs van H5 werden tweede en spelen volgend jaar ook tweede klasse. The Saints degraderen naar de derde klasse, omdat ze als derde eindigen. De nummer 4, H5 Team Prommilage, spelen volgend seizoen derde klasse zoals afgelopen seizoen.

Oudere Berichtenchevron_right