About

Pool West2 is een van de regio's die onderdeel uitmaken van de Koninklijke Nederlandse Biljard Bond (KNBB). De regio West 2 bestaat uit de omgeving Den Haag, Rijswijk, Delft en Leiden. Op dit moment zijn er vanuit zeven zalen in deze regio teams actief. Deze teams spelen in drie klasse wedstrijden voor de titel van klasse kampioen in West2.

Elk team bestaat uit minimaal drie tot maximaal acht spelers. Iedere week spelen ze een wedstrijd tegen een van de andere teams. De wedstrijden bestaan uit 6 potten verdeeld over verschikkende disciplines. De wedstrijden worden gespeeld op maandag-donderdag om acht uur 's avonds. Elk jaar wordt er per jaar een kampioen per klasse gekroond als ook een Most Valuable Player per klasse.

Om mee te doen aan onze competitie is het nodig om een zaal te vinden waar gespeeld kan worden. De voorwaarde hierbij is dat de zaal in de regio is gevestigd en beschikt over minimaal twee 9-foot pooltafels. Verder zullen alle spelers van een team lid moeten zijn van de KNBB.